Цікавий семінар.
Семінарське заняття «Сучасний кухонний і столовий посуд та мистецтво сервірування» у магазині посуду «BergHOFF»
Якісне харчування, від якого людина отримує естетичне і моральне задоволення, – основа здоров’я та довголіття. А якщо їжа приготована у красивому і якісному посуді, то вона ще й підіймає настрій, та і сам посуд на дихає на створення вишуканих страви та сервірування дизайнерського столу.
Звичайно, щоб харчуватися якісно, потрібний посуд,який не виділяє шкідливих для здоров’я речовин, у якому страви не пригорають, зберігають максимум вітамінів, а для готування потрібно мінімум води і масла. Саме такі умови задовольняє продукція від провідних виробників посуду, наприклад , із Бельгії, Німеччини , Японії.
Тому у нас, студентів 3групи першого курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулося семінарське заняття «Сучасний кухонний і столовий посуд та мистецтво сервірування» у лабораторії магазину BergHOFF.
Доцент кафедри культурології Мисюра Тетяна Михайлівна розповіла нам багато цікавого про сучасний посуд , а саме про те, що бельгійський посуд BergHOFF випускається з 1994 року, але уже завоював найвимогливіший європейський ринок. За двадцять років свого існування посуд BergHOFF неодноразово отримував премії за дизайн та за якість. Співпрацюючи з кращими фахівцями та дотримуючись інноваційного підходу, фірма BergHOFFстворює посуд, який чудово підходить для приготування різних страв.
Але зовнішність - це ще не все, що робить цей посуд таким популярним. Кухонний посуд із високоякісної нержавіючої сталі та із шестишаровим дном допомагає рівномірно розподіляти тепло, покращує якість страв.
Нам також сподобався якісний кухонний посуд з Німеччини.
У лабораторії магазину ми мали можливість отримати інформацію ще й про посуд із чавуну,скла , кераміки, алюмінію з різним покриттям (тефлоновим, камінним) відомих виробників Бельгії, Німеччини, Швейцарії. Тетяна Михайлівна ознайомила нас також із представленим у магазині столовим посудом з порцеляни, кераміки,скла (Японія, Індонезія, Китай,Чехія та інші), навчила нас відрізняти якісний посуд від неякісного, а також ми з цікавістю розглянули столові прибори різного призначення з високоякісної нержавіючої сталі.
У лабораторії BergHOFF ми навчилися різним мистецькими підходами до сервірування столу посудом, столовими приборами, бокалами, кухлями і т.п.
Заняття нам дуже сподобалось, ми відкрили для себе багато нового та отримали естетичну і моральну насолоду.
Від імені всієї групи висловлюємо велику вдячність нашому викладачеві Мисюрі Тетяні Михайлівні за цікаву пару,яку вона підготувала, та співробітникам магазину BergHOFF, які дозволили її там провести.