Оцінювання залишкових знаннь у студентів магістратури зі спеціальностей "Біотехнології та біоінженерія" і "Екологія"

March 1, 2017

28 лютого 2017 року відбулося оцінювання залишкових знань студентів магістратури першого року навчання факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, які отримали змогу оперативно та незалежно перевірити свої знання з фахових дисциплін в комп’ютерних класах факультету інформаційних технологій.

У оцінюванні залишкових знань взяли участь понад 55 студентів магістратури зі спеціальностей «Біотехнології та біоінженерія» та «Екологія» зі спеціалізацій «Екологія та охорона навколишнього середовища» і «Екологічний контроль та аудит».

Від адміністрації факультету були присутні заступники декана – Дрозд Петро Юрійович та Рибалко Юлія Володимирівна, а також начальник відділу магістерських програм Колеснікова Олена Миколаївна.

Оперативне незалежне оцінювання залишкових знань студентів відбулося завдяки розміщеним на навчально-інформаційному порталі університету тестових завдань з фахових дисциплін, які студенти вивчали на освітніх програмах Бакалавр та Магістр раніше Кожен студент мав змогу відразу побачити результати свого тестування та зробити відповідні висновки. Хочу зазначити, що у цілому результати тестування студентів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології позитивні, а глибокий аналіз такого оцінювання залишкових знань студентів магістратури після завершення тестування будуть предметом обговорення вченої ради факультету.

Адміністрація факультету

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook