Завідувача кафедри рослинництва Світлану Каленську відзначили міжнародною премією ім. Г. Гельрігеля

January 25, 2017
    Наприкінці 2016 року співробітники кафедри рослинництва професор Каленська С. М. та доцент Новицька Н. В. прийняли участь у Міжнародній конференції «Die rolle der bodenmikroorganismen bei der ernahrung von kulturpflanzen», яка проходила на базі Університету прикладних наук Анхальд (Німеччина).

    Конференція була присвячена пам'яті видатного німецького фізіолога та агрохіміка Генріха Гельрігеля. На конференції розглядалися питання ефективного використання зернобобових культур як одного з основних джерел азоту, а також проблемам використання ґрунтових організмів для кращого використання поживних речовин рослинами з грунту. В рамках конференції відбулося вручення міжнародних премій ім. Г. Гельрігеля.
     Лауреатом цієї премії за наукові досягнення з напрямку живлення польових культур стала завідувач кафедри рослинництва агробіологічного факультете Національного університету біоресурсів і природокористування України, доктор сільськогосподарських наук, професор, член-кореспондент НААН Каленська Світлана Михайлівна.

      

 Роман Сонько

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook