Address: м. Київ, вул. Героїв Оборони 12б, навч. корпус № 7а, каб. 201, 203, 204.
Tel.: Тел.: (044) 527-82-32
E-mail: [email protected]
Завідувач кафедрою:
Угнівенко Анатолій Миколайович
доктор с.-г. наук, професор, академік Академії наук вищої освіти України, заслужений науковий співробітник НАУ
Кафедра спеціалізується на викладанні дисциплін з технології виробництва і переробляння продукції тваринництва, а також проведенні наукових досліджень з проблем скотарства. У штаті 2 доктори наук, професори: А.М. Угнівенко, В.І. Костенко; 3 кандидати с.-г. наук, доценти: І.П. Чумаченко, Т.А. Антонюк, Д.К. Носевич; доктор філософії, асистент М.А. Матвєєв, завідувачі лабораторіями Ю.І. Токар і А.П. Тарадайко; старші лаборанти О.В. Наталич і О.П. Крук, лаборант Г.М. Маліновська.
Співробітники кафедри забезпечують навчальний процес для студентів освітніх ступенів "Бакалавр" і "Магістр" на факультетах тваринництва та водних біоресурсів, механіко-технологічному і конструювання та дизайну.
News
August 29, 2024
НУБіП України
НА КАФЕДРІ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА МОЛОКА ТА М’ЯСА СТАРТУВАВ НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК
July 1, 2024
ВП НУБіП України
Підвищення кваліфікації операторів машинного доїння в навчально-дослідних господарствах НУБіП України
May 15, 2024
НУБіП України
БЕЗПЕРЕРВНИЙ РОЗВИТОК ЛАБОРАТОРНОЇ БАЗИ ДЛЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ НАВИЧОК СТУДЕНТІВ – ДЕВІЗ КОЛЕКТИВУ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА МОЛОКА ТА М’ЯСА
Notice
September 11, 2024
НУБіП України
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ
September 10, 2024
НУБіП України
Запрошуємо відвідати відкриту лекцію з дисципліни «Технологія виробництва молока та яловичини»
August 27, 2024
НУБіП України
Запрошуємо відвідати відкриту лекцію з дисципліни «Технологія продуктів забою»
February 20, 2024
Запрошуємо відвідати відкриту лекцію з дисципліни "Технологія виробництва молока та яловичини"
Events
September 25, 2024, 17:30
НУБіП України
ПОГЛИБЛЮЄМО НАВИЧКИ З ОЦІНКИ СТАЛОСТІ ВИРОБНИЦТВА ЗА ДОПОМОГОЮ ПРОГРАМИ RISE. ІІ ЦИКЛ НАВЧАННЯ
August 29, 2024, 12:05
НУБіП України
Відкрита лекція з дисципліни «Технологія продуктів забою»
August 26, 2024, 12:52
м. Любляна
ЄВРОПЕЙСЬКИЙ РІВЕНЬ (НАВЧАННЯ, ВИРОБНИЦТВО, НАУКА)
July 15, 2024, 15:39
Нюртінген
ВІЗИТ ДОЦЕНТА КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА МОЛОКА ТА М’ЯСА ТЕТЯНИ АНТОНЮК ДО УНІВЕРСИТЕТУ НЮРТІНГЕН-ГАЙСЛІНГЕН (НІМЕЧЧИНА)
May 14, 2024, 16:00
НУБіП України