Профорієнтація економічного факультету в школах м. Бориспіль

November 23, 2016

Згідно з планом проведення профорієнтаційної роботи економічного факультету викладачі кафедри економіки праці та розвитку сільських територій вирушили до учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв і гімназій столичного регіону. Викладачі налаштовують контакти з керівництвом цих закладів із метою систематичного проведення таких заходів і в майбутньому.
Так, доцент кафедри економіки праці та розвитку сільських територій НУБіП України Ланченко Є.О. провів профорієнтаційну роботу у двох 11-х класах ЗОШ № 6 м. Борисполя та одному 11-у класі Бориспільського НВК “Ліцей “Дизайн-освіта” ім. П. Чубинського”. До візиту викладача про наш вуз знали лише близько чверті учнів цих класів.

11 - Б клас загальноосвітня школа № 6

11 - А клас загальноосвітня школа № 6

учні 11-го класу Бориспільського НВК “Ліцей “Дизайн-освіта” ім. П. Чубинського”.

    Учні з інтересом слухали інформацію про НУБіП України, спеціальності економічного факультету й відповідні професійні можливості, умови навчання та якість вищої освіти, виробничі практики за кордоном, спортивні й культурно-мистецькі секції, військову кафедру тощо.

     Після промови доцента університету в учнів були ще додаткові питання, зокрема про працевлаштування, умови прийому в 2017 р., вартість навчання за контрактом і ін. На всі питання вони отримали вичерпні відповіді, оскільки доцент Ланченко Є.О. має досвід двох приймальних кампаній у НУБіП України.
     Отже, такі зустрічі з учнями засвідчують, що багато школярів не знають про наш вуз. Тому й надалі потрібно зустрічатися з учнями й говорити живим словом із потенційними студентами нашого університету, запрошувати на дні відкритих дверей, щоб вони переконалися, що НУБіП України – один із найкращих вузів нашої країни. Тут є всі умови для отримання якісної освіти, бути компетентним по своїй професії та конкурентоспроможним на ринку праці.
 

О.Ю. Єрмаков,
завідувач кафедри економіки праці
та розвитку сільських територій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook