Обговорено перспективи будівництва лісових доріг в Україні

4 September 2015, 9:48
м. Львів

31 серпня 2015 року в м. Львів Державним агентством лісових ресурсів України у співпраці з Міжнародною програмою лісів США, ГО ФОРЗА та WWF було проведено міжнародний симпозіум «Кращі практики створення мережі лісових автодоріг: будівництво доріг на сталих засадах та мінімізація впливу на довкілля».

Разом із спеціалістами Лісової Служби США з питань будівництва лісових доріг Гордоном Келлером та Ерикою Борум, проектантами та інженерами, які залучаються до будівництва лісових доріг України, Білорусі і Балканських країн, участь у симпозіумі взяли співробітники кафедри технології лісогосподарського виробництва доценти Виговський А.Ю. та Білоус М.М.

На симпозіумі розглянуто питання екологічної складової будівництва доріг в лісових насадженнях, використання геосинтетичних матеріалів у дорожньому будівництві, удосконалення конструкції дорожнього полотна, впливу доріг на навколишнє середовище тощо. Також були обговорені підходи Лісової Служби США щодо будівництва автодоріг, які мають мінімальний вплив на навколишнє середовище. Вітчизняними науковцями представлено досвід спорудження лісових доріг в різних геокліматичних зонах України.

Заступник директора з організаційних та господарських питань  В.В.Миронюк

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook