Засідання кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів – планування перспектив, обговорення результатів та оцінка готовності до другого навчального семестру

January 31, 2025

31 січня 2025 року під головуванням в.о. завідувачки кафедри Голембовської Наталії Володимирівни відбулося перше в цьому році засідання кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

Порядок денний стосувався поточних нагальних питань життя кафедри, перспектив розвитку на новий семестр:

1. Аналіз опитування «Оцінка ефективності роботи кафедри» (доп. Голембовська Н.В.)

2. Початок нового навчального семестру (доп. Слободянюк Н.М.)

3. Профорієнтаційна робота та підготовчі курси (доп. НПП)

4. Подача міжнародних проектів (доп. Ісраелян В.М.)

5.  Обговорення рейтингової оцінки НПП (доп. Слободянюк Н.М.)

6. Про роботу кураторів академічних груп (доп. Голембовська Н.В.)

7.  Розподілення обов’язків на кафедрі (доп. Голембовська Н.В.)

8. Різне

 

 

Присутні жваво обговорювали отримані результати, були сповнені ідей і пропозицій не лише в робочих і освітніх питаннях, але й, обговоривши отриману на різноманітних заходах  НУБіП України інформацію колег, впевнено зосередились і на важливих міжнародних можливостях.

Розглянули й інші важливі питання життєдіяльності факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, зокрема налагодження командного духу, відчуття підтримки колег і проведення культурного збагачення.

На завершення декан факультету Лариса Баль-Прилипко, подякувала всьому колективу за плідну роботу, підтримку та реалізацію планів, поставлених перед кожним як викладачем, колегою, громадянином України. Привітала усіх із початком нового семестру та побажала здоров'я, плідної праці, Перемоги та мирного неба!

 

Слава ЗСУ! Слава Україні!

Секретар кафедри
Людмила Тищенко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook