ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЗАВІДУВАЧА КАФЕДРИ ПРОФЕСОРА ВІКТОРА АНАТОЛІЙОВИЧА ТОМЧУКА

June 21, 2024

 Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка
М.Ф. Гулого щиро вітає з Ювілейним Днем народження завідувача кафедри, доктора ветеринарних наук, професора, академіка Національної академії наук вищої освіти України, лауреата премії ім. С.З. Ґжицького, заслуженого науково-педагогічного працівника Національного університету біоресурсів і природокористування України, відмінника освіти України

Вельмишановний Вікторе Анатолійовичу!!!

Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого щиро вітає Вас із славним Ювілеєм! Ваш професіоналізм та безмежна відданість справам кафедри і рідної «Альма-матер», талант і досвід керівника, працьовитість, наполегливість і менеджерські якості дають успішні результати. Про це свідчить високий рейтинг кафедри на рівні факультету і Університету, злагоджена і професійна командна робота колективу за Вашого керівництва, перемога чотирьох наукових проєктів на конкурсах МОН України, постійне оновлення матеріально-технічної та навчально-методичної баз кафедри, створення і модернізація навчальних й наукових лабораторій, успішні захисти докторських і кандидатських дисертацій та багато інших важливих здобутків.

Не зважаючи на усі виклики сьогодення, Ви завжди перебуваєте в творчому пошуку щодо інноваційних технологій, розширення контактів і співпраці із зарубіжними колегами, реалізації нових ідей. Тож недаремно серед освітян, науковців та студентства панує шана і повага до Вас.

Нехай Ваше покликання, педагогічний дар і відданість професії прокладуть широкий кар’єрний шлях Вашим студентам-вихованцям. Мудрості і творчої наснаги Вам на освітянській стезі!

Від ширшого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, підтримки рідних і колег, невичерпної енергії, радісних моментів і визначних подій, затишного і теплого сімейного щастя, натхнення на кожен день, мирного і щасливого життя!!!

З глибокою повагою,

 

колектив кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook