НАУКОВЦІ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА МОЛОКА ТА М’ЯСА ФАКУЛЬТЕТУ ТВАРИННИЦТВА ТА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ НУБІП УКРАЇНИ З ПРЕДСТАВНИКАМИ УНІВЕРСИТЕТУ РЕДІНГА (ВЕЛИКА БРИТАНІЯ) ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ

June 15, 2024
Варшава

 Від 02 до 08 червня 2024 року, у місті Варшава (Польшп), проходив семінар «Підтримка співпраці з Національним університетом біоресурсів і природокористування України» організований в межах співпраці між НУБіП України та Університетом Редінга (Велика Британія). Проєкт реалізують за підтримкою Biological and Biotechnical Research Council (BBSRC).

Метою семінару був пошук спільних наукових інтересів та шляхів подальшої співпраці за ними.
Від британської сторони участь у семінарі взяли – Sarah Cardey, Caroline Rymer, Amelia Hood, Sarah Duddigan, Sarah Cardey.
Одним з учасників зі сторони НУБіП України був старший викладач кафедри технологій виробництва молока та м’яса Михайло Матвєєв.
Під час роботи до учасників завітали представники однієї з найбільших cпільнот харчових інновацій у світі (EIT Food), що підтримує європейська комісія, які поділилися досвідом щодо діяльністі фонду та можливості подачі проєктів.
Старший викладач Михайло Матвєєв і доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві факультету тваринництва та водних біоресурсів Наталії Грищенко та професор університету Редінга Каролайн Раймер (Caroline Rymer) розробили кілька ідей проєктних пропозицій у сфері тваринництва.
Семінар завершився презентацією напрацювань. 
Доцент кафедри
Іван ЧУМАЧЕНКО

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook