Студенти-кібернетики відвідали виставку-перегляд «Печаль війни у пам’яті не стерти»

May 5, 2015
Інформаційно-бібліографічний відділ бібліотеки НУБіП України

   29 квітня 2015 року студенти 1 курсу напряму підготовки «Економічна кібернетика» факультету інформаційних технологій разом з наставником академічної групи Волошиною Тетяною Володимирівною відвідати виставку-перегляд «Печаль війни у пам’яті не стерти» до 70-річчя з Дня закінчення Другої світової війни, яку підготували співробітники інформаційно-бібліографічного відділу  бібліотеки спільно з дирекцією музею історії нашого університету.

    Цікавий супровід-розповідь для студентів факультету провела бібліограф І категорії Сердюк Світлана Миколаївна. Під час виставки студенти мали можливість переглянути експонати та дізнатись про студентів, викладачів і співробітників Голосіївських вузів під час війни 1941-1945 рр., про викладачів-ветеранів, які працювали в університеті на той час та про книги, які працівники НУБіП України повернули з Німеччини до бібліотеки університету.
 
    Також не залишили байдужими студентів експонати присвячені революції Гідності (2013-2014 рр.) та подіям на Сході України (2014-2015 рр.).
 
 
Тетяна Володимирівна Волошина,
асистент кафедри інформаційних і дистанційних технологій,
наставник академічної групи Екк-1403
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook