Проведення профорієнтаційної роботи у Вінницькій області

May 8, 2024

   2 травня 2024 року завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Валерій Бондаренко та асистент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Володимир Восколупов здійснили візит в Іллінецький аграрний фаховий коледж для проведення профорієнтаційної роботи.

     У процесі бесіди студенти були ознайомлені з перевагами навчання на факультеті аграрного менеджменту та, зокрема, із загальними відомостями про діяльність кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського і кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі; можливістю проходження студентами практик у вітчизняних і зарубіжних компаніях; перспективою навчання за програмами подвійних дипломів в університетах країн Європи та проходження військової підготовки в НУБіП України за програмою підготовки офіцерів запасу тощо.

 

     Викладачі приділили увагу розповіді про насичене студентське життя та можливість участі в різних культурно-масових і наукових заходах. 

     Також Валерій Бондаренко та Володимир Восколупов завітали у м. Гайсин, де зустрілись із випускниками закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 і № 3 та ліцеїв № 6 і № 7. Використовуючи матеріали презентації, викладачі продемонстрували етапи вступної кампанії для абітурієнтів, а також ознайомили випускників із перевагами навчання на факультеті аграрного менеджменту в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. 

    Викладачі розповіли про сучасну матеріально-технічну базу університету, можливість паралельного навчання в зарубіжних університетах-партнерах з отриманням диплома державного зразка та диплома університета-партнера, можливість отримати звання молодшого лейтенанта на кафедрі військової підготовки. 

  

    Обговорили зручне розташування гуртожитків і комфортні умови проживання, а також заходи безпеки й адаптацію навчального процесу до умов воєнного стану в Україні. Було акцентовано увагу на наявних в університеті сприятливих умовах для розвитку культурного та спортивного аспектів життя студентів.

 

     Висловлюємо щиру подяку за сприяння в організації профорієнтаційних заходів Голові Гайсинської районної ради Савчуку Віталію Володимировичу.

 

Оксана Гавриш, Олена Нагорна
доценти факультету аграрного менеджменту




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook