Відзначення Всесвітнього дня поезії на кафедрі англійської філології

21 March 2024, 19:40

Сьогодні, у день, коли весь світ вшановує магію слова та мистецтва виразності, кафедра англійської філології не залишилася осторонь. Відзначаючи Всесвітній день поезії, ми збиралися разом, щоб зануритися у світ лірики та поезії.

Поезія — це не лише рядки на папері. Вона є віддзеркаленням душі, мови, яка виражає найглибші почуття та емоції. У своїй найчистішій формі поезія є засобом спілкування, що перетинає мовні та культурні бар'єри. Вона вчить нас бачити світ навколо з іншого кута зору, відчувати красу в найпростіших речах та розуміти глибину людських почуттів.

На занятті англійської мови студенти 3 курсу економічного факультету, спеціальності «Підприємництво та біржова діяльність», під керівництвом старшого викладача кафедри англійської філології, Індіри Ренської, не лише декламували вірші відомих українських поетів в англійському перекладі, а й відкривали для себе нові глибини мови та вираження.


Це заняття вийшло цікавим та захопливим для всіх учасників. Поезія знову з'єднала нас, нагадавши про важливість мови та виразності. Нехай вона завжди буде натхненням для наших душ і джерелом нових відкриттів у світі слова та мистецтва.

Дякуємо талановитим студентам!
До нових творчих зустрічей!

Індіра РЕНСЬКА,

старший викладач кафедри англійської філології
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook