ПРОВЕДЕНО І ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ

15 April 2024, 13:54

   Відповідно до листа державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 06.11.2023 р. № 21/08-1948 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023/2024 навчальному році» на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності з метою розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді; активізація та підтримки наукової роботи студентів як найважливішого фактора формування фахівців нового типу; стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, участі у наукових програмах, проєктній та інших формах науково-дослідної діяльності; оволодіння ними інноваційними технологіями було проведено І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023/2024 навчальному році.


   В результаті проведення підсумків Конкурсу визначено переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з спеціальністі/предмету «Підприємництво»:
1 місце – Шістя Анастасія Миколаївна «Бізнес-модель «Ветеринарна аптека Pet/rson», керівник к.е.н., доцент Нікітченко С.О. – 96 балів.
2 місце – Бабенко Ангеліна Віталіївна «Бізнес-плануванння створення магазину одягу», керівник к.е.н., доцент Кириченко А.В. – 92 бали.
3 місце – Вождаєнко Владислав Вячеславович «Відкриття спортивної студії», керівник к.е.н., доцент Коновал І.А. – 90 балів.
 

Доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності

Анастасія Кириченко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook