IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій збирає найкращих школярів України

2 April 2024, 14:12

     Упродовж чотирьох днів з 26 по 30 березня 2024 року в Ужгородському національному університеті найкращі школярі країни змагалися на IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій.

     86 учасників з 22 областей, м. Києва та команда УФМЛ працювали над завданнями, милувались квітучим Закарпаттям, спілкувались з однодумцями.
Звісно, кожен з учасників мріє стати переможцем. Але цього року кожен учасник відчув підтримку не лише від організаторів та керівників команд, але й від спонсорів. Крім призів переможцям, кожен учасник одержав сертифікат на оплату 1 року навчання від Київської школи економіки, а призери - сертифікати на 4-річне оплачене навчання. Представник компанії SoftServe також вручив сертифікати на безоплатне проходження онлайн-курсів SoftServe академії.
     Звісно, кожен робить свій вибір, але, як відомо, реклама - двигун прогресу. Тож, Олена Кузьмінська, професорка кафедри інформаційних систем і технологій НУБіП України, яка вже багато років є незмінною заступницею голови журі цієї олімпіади, за будь якої можливості розповідала школярам про умови та перспективи навчання на нашому факультеті, особливості підготовки фахівців за різними освітніми програмами, наявні на факультеті партнерські проєкти з різними ІТ-компаніями та університетами.

     Будемо раді зустрітись в стінах нашого університету вже у серпні 2024 року в іншому статусі та разом опановувати й розвивати інформаційні технології!

Олена Кузьмінська,
професорка кафедри інформаційних систем і технологій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook