Відвідування гуртожитку - як важлива складова роботи наставника академічної групи

March 18, 2024

      Розпочався другий семестр 2023-2024 навчального року і студенти 2 курсу вийшли на очне навчання та повернулися до свого другого дому − гуртожитку. Відвідування наставниками студентських груп гуртожитків є невід’ємною частиною навчально-виховного процесу студентів. Тому наставники 1 та 2 курсу агробіологічного факультету доценти кафедри ґрунтознавства та охорони грунтів ім. проф. М.К. Шикули Карабач Катерина Сергіївна та  Козак Володимир Миколайович вирішили відвідати гуртожитки №11 і №8 і перевірити умови проживання студентів і санітарно-гігієнічний стан кімнат.

Студенти 2 курсу 6 групи разом із куратором

    Під час перевірки викладачі проводили огляд кімнат, блоків, оцінювали їх санітарний стан, стан місць загального користування. Куратори поспілкувались зі студентами, обговорили з ними умови проживання, навчальний процес, дозвілля. Студенти активно спілкувалися та привітно покували свої кімнати.

Студенти 1 курсу 2 групи разом із куратором

     Куратори відмітили гарний загальний санітарний стан гуртожитку, кімнат та блоків, де мешкають студенти. Студенти задоволені умовами проживання та вважають їх комфортними. В кімнатах тепло, підтримується чистота та порядок. В спілкуванні наголосили на необхідність дотримання правил безпеки студентів під час оголошення повітряної тривоги. Студенти добре ознайомлені з місцем розташування укриття та правилами поведінки в укритті. Загалом зустріч була позитивною та цікавою.
Викладачі побажали студентам здоров’я, такого необхідного у холодну і дощову погоду  та мирного неба!

Катерина Карабач (куратор 6 групи 2 курсу)
Володимир Козак (куратор 2 групи 1 курсу)

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook