Запрошуємо прийняти участь у наукових конференціях

March 11, 2024

Науково-педагогічні працівники, наукові співробітники, аспіранти і студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України, відокремлених підрозділів університету, а також наукових установ та інших ЗВО України запрошуються прийняти участь у наукових конференціях, які будуть проходити у квітні 2024 року на базі факультету конструювання та дизайну.

 
Для участі у 77-й Всеукраїнській науково-практичній студентській конференції «НАУКОВІ ЗДОБУТКИ СТУДЕНТІВ У ДОСЛІДЖЕННЯХ ТЕХНІЧНИХ ТА БІОЕНЕРГЕТИЧНИХ СИСТЕМ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ: КОНСТРУЮВАННЯ ТА ДИЗАЙН»
(відбудеться 18-19 квітня)
 
на електронну адресу [email protected] необхідно подати:
 
1) назву доповіді, ім’я та прізвище доповідача (доповідачів), науковий ступінь і вчене звання, ім’я та прізвище наукового керівника (приклад: Особливості застосування метаевристичних методів оптимізації у задачах оптимального керування робототехнічними системами. Магістр Богдан ЗАКРЕВСЬКИЙ. Науковий керівник – д.т.н., проф., Юрій РОМАСЕВИЧ). Прийом назв доповідей триває до 15 квітня;
 
2) тези доповіді об’ємом від 0,5 до 3 сторінок. Структура тези: УДК; з нової стрічки назва тези; з нової стрічки ПІБ автора (авторів), науковий ступінь і вчене звання; з нової стрічки назва ЗВО; з нової стрічки текст тези; з нової стрічки список використаних джерел (за необхідністю). Вимоги до оформлення тез: формат тексту Times New Roman; кегль 14; одинарний інтервал; поля: праве, нижнє і верхнє по 2 см, ліве – 2,5 см; формули подаються у редакторі MS Equation 3.0, графічні матеріали повинні бути гарної якості. Прийом тез доповідей триває до 18 квітня.
 
Будь-ласка, у назві листа вказуйте, що матеріали і назви доповідей передбачаються для всеукраїнської конференції.
 
 
 
 
  
 
Для участі у ХХІІІ Міжнародній конференції науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів
«ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ТЕХНІЧНИХ ТА БІОЕНЕРГЕТИЧНИХ СИСТЕМ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ: КОНСТРУЮВАННЯ ТА ДИЗАЙН»
(відбудеться 11-12 квітня)
 
на електронну адресу [email protected] необхідно подати:
 
1) назву доповіді, ім’я та прізвище доповідача (доповідачів), науковий ступінь і вчене звання (приклад: Дослідження умов мінімізації інтегральних критеріїв в задачах оптимізації режимів руху механізмів і машин. Вячеслав ЛОВЕЙКІН, д.т.н., проф.; Юрій РОМАСЕВИЧ, д.т.н., проф.). Прийом назв доповідей триває до 8 квітня;
 
2) тези доповіді об’ємом від 0,5 до 3 сторінок. Структура тези: УДК; з нової стрічки назва тези; з нової стрічки ПІБ автора (авторів), науковий ступінь і вчене звання; з нової стрічки назва ЗВО; з нової стрічки текст тези; з нової стрічки список використаних джерел (за необхідністю). Вимоги до оформлення тез: формат тексту Times New Roman; кегль 14; одинарний інтервал; поля: праве, нижнє і верхнє по 2 см, ліве – 2,5 см; формули подаються у редакторі MS Equation 3.0, графічні матеріали повинні бути гарної якості. Прийом тез доповідей триває до 11 квітня.
 
Будь-ласка, у назві листа вказуйте, що матеріали і назви доповіді передбачаються для міжнародної конференції.
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook