Захист магістерських робіт

November 20, 2023

Захист магістерських робіт – це можливість для студентів продемонструвати свої успіхи у галузі інформаційних технологій. Цей етап підкреслює важливість підготовки випускників, їхню здатність до вирішення складних завдань у сфері інформаційних технологій.

13 та 14 листопада 2023 року відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт студентів за освітніми програмами «Інформаційні управляючі системи і технології» та «Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг» спеціальності «Комп’ютерні науки».

Усі роботи були підготовлені на хорошому рівні, а студенти показали високий професійний рівень. Найвищі оцінки отримали студентка Семенко Аліна (тема магістерської роботи «Технології десимінації та аналізу використання цифрового контенту у мережі інтернет», 98 балів) та Пазій Олександра («Аналітична система обліку складських операцій», 95 балів).

17 листопада пройшов захист робіт студентами за освітньою програмою «Програмне забезпечення інформаційних систем» спеціальності «Інженерія програмного забезпечення». Серед них, на думку державної екзаменаційної комісії, варто відзначити роботу Недьошева Максима на тему «Методи обробки звукового сигналу при використанні гітари як контролера в веборієнтованих додатках» (98 балів) та Погребняка Дениса на тему «Методи розроблення бібліотеки компонентів інтерфейсу користувача для веб-додатків» (98 балів).

Захист магістерських робіт відбувався у формі відкритих захистів перед експертною комісією, якою керував академік, доктор технічних наук, професор Андрій Миколайович Гуржій. Кожен магістр мав можливість представити свою роботу, розповісти про мету дослідження, використані методи та отримані результати. Експерти ставили питання, спрямовані на виявлення розуміння предметної області та отримані знання.



Вітаємо магістрів із вдалим захистом магістерської кваліфікаційної роботи! Бажаємо успіхів у вашій професійній діяльності. Вітаємо з важливим етапом у вашій освітній та кар'єрній подорожі!

асистент кафедри комп'ютерних наук

МАРИНА ЛЕНДЄЛ

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook