Проведення профорієнтаційної роботи з учнями Гатненського ліцею Фастівського району Київської області

November 6, 2023

   Важливим кроком у житті школяра є вибір професії. Адже займатися тим, що цікавить, приносить радість, - одна з умов відчуття життєвої повноцінності людини. 2 листопада 2023 р. здобувач першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2 курсу 3 групи факультету аграрного менеджменту Анастасія Адаменко провела профорієнтаційну роботу в Гатненському ліцеї с. Гатне Фастівського району Київської області.

 
   У процесі бесіди старшокласники були ознайомлені з перевагами навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України; загальними відомостями про діяльність кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського; можливістю навчання за програмами подвійних дипломів в університетах країн Європи; перспективою проходження студентами практик у вітчизняних та зарубіжних компаніях тощо.
 
   Приділила увагу Анастасія розповіді про цікаве студентське життя, можливості участі у різних культурно-масових заходах, конференціях, круглих столах тощо. Також представила інформацію про діяльність студентського наукового гуртка «ДНК лідера» кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, членом якого вона є.
   На завершення Анастасія запросила школярів на День відкритих дверей НУБіП України, який відбудеться 9 листопада 2023 р. Старшокласники подякували за гарну зустріч та висловили побажання відвідати цей захід.
 
Кристина ДРАМАРЕЦЬКА,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського,
наставник студентів 3 групи 2 курсу факультету аграрного менеджменту
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook