Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту розпочинає співпрацю з «Лігою розвитку науки»

October 4, 2023
  Відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та «Лігою розвитку науки», організоване представниками кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту – в.о. завідувача кафедри Власенко Тетяною Олексіївною та професором кафедри, членом-кореспондентом НАН України Шинкарук Лідією Василівною. Декан факультету аграрного менеджменту Остапчук Анатолій Дмитрович та президент «Ліги розвитку науки» Тиркало Віктор Борисович, – Голова ради роботодавців магістерської програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними», обговорили умови співпраці для викладачів та студентів.

  Під час зустрічі визначено, що основним предметом співпраці буде підготовка та реалізація спільних заходів та проектів. Зокрема, планується, що у рамках співробітництва студенти освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» зможуть отримувати практичний досвід підготовки заявок на грантове фінансування, розробки бюджетів проектів, аналізу міжнародних програм і грантових пропозицій, з метою відбору кращих із них для залучення інвестицій тощо.

  Меморандум передбачає також такі форми співпраці:

  1. Розвиток спільної просвітницької діяльності, спрямованої на підвищення рівня обізнаності студентів та випускників університету щодо інструментів участі у програмах розвитку підприємництва та інвестиційних проектах.
  2. Надання допомоги в організації та проведенні громадських консультації щодо ефективності національних та регіональних стратегій, політик, програм, заходів тощо, а також з питань формування та реалізації державної політики на умовах партнерства та рівноправності.
  3. Організація навчальної діяльності та проходження студентами практик і наукових досліджень у сфері підприємництва та самозайнятості громадян.

  Сторони домовились про проведення регулярних комунікативних заходів (робочих зустрічей, відео конференцій, відкритих лекцій тощо), з метою обговорення та реалізації спільних проектів; про надання взаємної допомоги в організації та проходженні студентами виробничої практики, семінарів, конференцій, ділових зустрічей.

Тетяна ЛОБУНЕЦЬ,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook