Участь Наталії Вдовенко в засіданні Науково-технічної ради Державного агентства меліорації та рибного господарства України: традиції та співпраця

August 18, 2023
   18 серпня 2023 року, в рамках виконання завдань з наукової роботи кафедри глобальної економіки, завідувач кафедри Наталія Вдовенко долучилася до обговорення актуальних питань розвитку рибальства та збереження водних ресурсів. В ході засідання були порушені важливі теми, такі як розвиток інфраструктури рибальства, впровадження новітніх технологій у галузі рибного господарства, а також питання сталого використання водних біоресурсів. 
    Наталія Вдовенко поділилася своїми думками щодо необхідності сприяння наукових досліджень у сфері рибного господарства та вдосконалення співпраці між державними органами, науковцями та представниками рибальської спільноти, а також підкреслила важливість екологічного підходу до рибальства та необхідність розвитку програм зі збереження водних екосистем. Дані висновки було зроблено і в процесі  виконання наукової теми кафедри: «Прикладні рішення забезпечення конкурентоспроможності рибного господарства у нових умовах функціонування національної економіки»     
 
 
 
     Чергове засідання науково-технічної ради стало важливою платформою для обговорення стратегічних напрямів розвитку рибного господарства в Україні. Учасники зустрічі обмінялися досвідом та ініціативами, спрямованими на покращення стану водних ресурсів та підвищення ефективності рибальства.
 
Наталія Коробова,
доцент кафедри глобальної економіки
     

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook