ПЕРШІ КРОКИ ДО СВІТУ ФІНАНСІВ, БАНКІВСЬКОЇ СПРАВИ ТА СТРАХУВАННЯ

August 17, 2023
   14 серпня Економічний факультет урочисто зустрів студентів 1 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». Урочиста посвята, знайомство з керівництвом факультету, завідувачами кафедр, представлення кураторів, а також величезна кількість питань і неймовірне бажання вчитися і опановувати свою майбутню професію – фінансист!
   Звідки починається навчання студентів першого курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»? Це захоплюючий етап, повний нових можливостей та викликів, який встановлює тон для подальших академічних зусиль та професійного росту.
 

 
   Перші кроки у цій подорожі – це зустріч з наставником Русланою ОПАЛЬЧУК, знайомство з університетом та його середовищем. Студенти відвідали 10 корпус, його затишні аудиторії, унікальну лабораторію «Музей грошей, банківської справи та страхування», познайомилися з деканом Економічного факультету Анатолієм ДІБРОВОЮ, завідувачем кафедри Банківської справи та страхування Вікторією КОСТЮК, обрали старост груп та їх заступників. І це все в перший день в університеті.

   Наступного дня відбулася традиційна зустріч ректора НУБіП України Станіслава НІКОЛАЄНКА зі студентами-вступниками, а також стартувала Школа першокурсника для студентів нового набору, яку першими відвідали студенти-вступники з фахових коледжів, а вже у п’ятницю її учасниками стануть студенти першого курсу. 

 
   Під впливом емоцій і позитивних вражень розпочалося аудиторне навчання. Кожного дня студенти будуть поглиблювати свої знання у базових фінансових дисциплінах. Вони вивчатимуть основні концепції, теорію та практичні аспекти фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку, досліджуватимуть принципи інвестування, методи управління ризиками, аналізуватимуть фінансові звіти та багато іншого, цікавого та корисного. Це допоможе студентам розширити свої знання та поглибити розуміння взаємозв’язків у фінансовій сфері.

   
   Початок навчання в університеті для студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» – це період активного освоєння нового, важливого і цікавого. Це створення міцної основи знань, яка буде корисною в подальшому професійному розвитку у галузі банківської справи та страхування. Водночас, попереду пізнавальні екскурсії, олімпіади та конкурси, різноманітні творчі та спортивні заходи, якими славиться наш ВУЗ, стажування в банках та страхових компаніях і багато-багато іншого. Отож, колектив кафедри Банківської справи та страхування бажає своїм студентам, майбутнім фінансистам, – вчитися, опановувати знання та досягати мети!
 
Куратор групи 1-го курсу,
Руслана ОПАЛЬЧУК

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook