УРОЧИСТА ПОСВЯТА У СТУДЕНТИ ТА ЗУСТРІЧ З КУРАТОРОМ

14 August 2023, 0:14

     Вчорашні випускники шкіл, ліцеїв, технікумів та коледжів, а нині студенти факультету аграрного менеджменту спеціальності 075 «Маркетинг» 14 серпня 2023 року мали змогу познайомитися з усім різнобарв’ям студентського життя, перспективами, які відкриваються саме перед нашими першокурсникам.

     Декан факультету Анатолій Остапчук привітав студентів факультету з отриманням нового статусу та початком нового етапу у їх житті, звернув увагу на дотримання присяги, яку склали студенти та закцентував увагу на ролі знань у сучасному світі та спеціальності «Маркетинг», засвідчив важливість оволодіння знаннями за обраною спеціальністю.
     Про студентське дозвілля, поселення в гуртожиток, самоврядування студентства розповіла заступниця декана Лариса Карпенко.

     Завідувач випускової кафедри Валерій Бондаренко ознайомив здобувачів з діяльністю кафедри, існуючими заходами, науковими гуртками та можливостями реалізувати свій творчий потенціал з урахуванням здібностей кожної особистості окремо.

     Куратор групи Віолета Гераймович 14-15 серпня ознайомила студентів із можливостями, перспективами та планом виховної роботи в першому семестрі 2023-2024 навчального року, особливостями оціночної системи університету, графіком навчального процесу та важливістю дотримання вимог безпеки під час навчання в умовах війни. Куратор провела зустріч з 2 групою студентів 1 курсу спеціальності « Маркетинг» та відповіла на питання першокурсників, сказала теплі напутні слова у нове студентське життя, побажала великих звершень і досягнень у навчанні.


Вітаємо першокурсників у родині факультету аграрного менеджменту спеціальності «Маркетинг», бажаємо міцного здоров’я, успіхів у навчанні, дружньої атмосфери, цікавих подій!
Слава Україні!
Героям слава!

 

Алла Рябчик 

доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook