Каріна Каніщак обирає актуальну професію на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

August 4, 2023

       - Добрий день, Каріна!. Розкажіть про себе.

Добрий день! Звати мене Каріна Каніщак, цьогоріч я успішно закінчила Васильківський ліцей №7 та вирішила і поставила для себе мету долучитися до дружньої студентської сім'ї факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України  та опанувати перспективну і важливу для сьогоднішнього світу спеціальність 229 «Громадське здоров'я» (Нутриціологія здорового харчування).

        - Як ви обрали майбутній вуз?

Майже рік я відслідковувала сайти різних університетів, їх наповнення і доступність. Також я постійно моніторила де ж є спеціальність, яка пов’язана саме із здоровим харчуванням і на щастя, я дізналася про Національний університет біоресурсів і природокористування України та факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Після детального знайомства із сайтом факультету зрозуміла, що мою мрію можна здійснити тільки тут. Так я обрала вищий навчальний заклад.

        - Чому обрали саме цю спеціальність?

- Наше сьогодення дає нам зрозуміти, що потрібно дбати про своє здоров’я, а це і є наше харчування. Здорове харчування – запорука повного, щасливого та, в якомусь сенсі, якісного життя людини. Тому я з нетерпінням чекаю, коли зможу опанувати для себе цю цікаву професію та потраплю у професійно оснащені лабораторії де і буде прогодити моє очне навчання.

     - Чи вважаєте Ви обраний напрям перспективним? 

-  Так, звичайно дуже перспективна професія! Я переконана, що з часом ця спеціальність надзвичайно актуальна тому, що здорове харчування – це не просто швидкоплинний тренд, а важлива складова способу життя і тому, на мою думку, попит на спеціалістів із кваліфікованими знаннями щодо нутриціології буде тільки підвищуватися з часом.

       Каріна, бажаю успішного проходження вступної компанії і чекаємо Вас на навчання в бакалавратурі НУБіП України!

Розмову вела Тетяна Розбицька, PhD
заступник декана з виховної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook