Початок другого навчального семестру розпочався з онлайн зустрічі куратора кафедри банківської справи та страхування Олени Жарікової із студентами магістрами спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»

February 7, 2023
   6 лютого 2023 року згідно Графіку освітнього процесу на 2022-2023 навчальний рік початок навчальних занять у 2-му весняному семестрі за розкладом знаменнику розпочали магістри фінансисти економічного факультету 1 року навчаня.

   Власне, 7 лютого 2023 року відбулась зустріч наставника групи Олени ЖАРІКОВОЇ зі студентами магістрами 1 року навчання в онлайн форматі. Зустріч розпочалась із ознайомлення студентів з Інструкцією дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні та протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу в НУБіП України у 2022-2023 навчальному році.

   Варто відмітити, що на канікулах магістри не тільки відпочивали, але й приймали активну участь у міжнародних та всеукраїнських конференціях, опублікували тези доповідей в наукових журналах та підготували до публікацій наукові статті. Магістри 1 року навчання є досить активними та працьовитими, оскільки переважна більшість студентів групи працюють та займають престижні посади у різних фірмах, компаніях та комерційних банків, зокрема АТ КБ «ПриватБанк», АТ «Райффайзен Банк», ТОВ «Фарт стандарт», Організація ТОВ «КУА «ПАЛЛАДІУМ КАПІТАЛ», Компанія ТОВ «УКРАЇНСЬКІ РИСОВІ СИСТЕМИ ГРУП», АУДИТОРСЬКА КОМПАНІЯ «КРОУ Україна».

   Також, Олена Борисівна наголосила, про те, що відповідно графіку навчального семестру на 2022-2023 н.р. магістри 1 року навчання за розкладом мають вийти очно на навчання - 6 березня 2023 року. З 6 березня 2023 р. по 31 березня 2023 р. магістри повинні відвідувати заняття аудиторно з дотриманням відповідних правил та інструкцій дотримання поведінки в умовах воєнного стану в Україні та протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу в НУБіП України.

 НАСТВНИК ГРУПИ, Олена ЖАРІКОВА, ПОБАЖАЛА У НЕЛЕГКИЙ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ ЧАС БУТИ СИЛЬНИМИ, ВІРИТИ В НАШУ ПЕРЕМОГУ, ЙДИ ДО СВОЄЇ МЕТИ!

Ми маємо навчитися не лише боротися, а й перемагати та цінувати власну перемогу, пам’ятати, що боротьба — не самоціль, а шлях до конкретної мети.


в.о. завідувачки кафедри банківської cправи та страхування
Вікторія КОСТЮК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook