Готуємось до навчання у весняному семестрі

February 2, 2023

 Ситуація, яка склалась станом на кінець січня 2023 року у студентів 2 курсу спеціальності Інформаційні системи і технології, невтішна. 3 6 лютого розпочинається весняний семестр, а у третини студентів не ліквідовані борги по результатам сесії. Тому і виникла потреба терміново зустрітися та обговорити можливості виправлення ситуації. 31 січня 2023 року в дистанційному форматі відбулась зустріч куратора та студентів 2 курсу спеціальності інформаційні системи і технології.

На порядку денному стояло три основні питання:

- ліквідація боргів за результатами сесії,
- оплата за навчання у весняному семестрі,
- підготовка до успішного навчання у 2 семестрі 2022-2023 н.р.
Складна ситуація, яка склалась в Україні в зв’язку  з плановими та аварійними відключеннями світла, обмежений доступ до електронних курсів, хвороби студентів,  не є основними причинами наявності великої кількості боргів, причому пройшов вже місяць після закінчення сесії, на протязі якого на відкриті електронні курси можна було відправити свої індивідуальні завдання по дисциплінам, по яким є борги.
 Основна причина виниклих боргів  полягає у відношенні студента до навчання, своєї організації та відповідальності за можливості та необхідності отримувати знання в цей складний час, період агресивною війни росії проти народу  України.
Обговорили можливість термінової ліквідації у студентів боргу за навчання у весняному семестрі.
 
Студенти були ознайомлені з організацією навчального процесу в 2 семестрі 2022-2023 н.р., з графіком та розкладом занять.
Студенти запевнили, що зроблять відповідні висновки та покращать відвідування занять, більше уваги будуть приділяти кожній дисципліні навчального плану, своєчасно виконувати лабораторні завдання, самостійну роботу.
            Будемо надіятись на більш успішне навчання студентів в новому семестрі.
 
Доцент Садко М.Г.,
куратор 2 курсу
спеціальності інформаційних систем і технологій.
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook