«Україна – країна нескорених!»: про День Гідності і Свободи зі студентами факультету інформаційних технологій спеціальності «Інформаційні системи і технології»

November 23, 2022

Ось уже 8 рік поспіль в Україні вшановують День Гідності і Свободи. Цьогоріч День Гідності та Свободи відзначається на тлі повномасштабного вторгнення рф, яке розпочалося 24 лютого. Україна знову бореться за свою свободу та незалежність, захищаючись від агресора.

Не оминули шаною і повагою цей день і в НУБіП України. Кафедра теорії та історії держави і права орагнізуала тематичну зустріч-бесіду зі студентами факультету інформаційних технологій спеціальності «Інформаційні системи і технології», присвячену цьому Дню.

 

 

День Гідності і Свободи відзначається щороку 21 листопада згідно з Указом Президента від 13 листопада 2014 року. Його встановлено на честь початку двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.   

 

Пам'ятну дату ввели, щоб донести до сучасних і майбутніх поколінь об'єктивну інформацію про ці події в Україні початку ХХІ століття, а також для вшанування патріотизму і мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів України та її європейського вибору.

 

 

 З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи  щирі вітання  учасникам національно-визвольної  боротьби, всім тим, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю.

 

Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у домівках краян, не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави!

 

Людмила Протосавіцька,

доцентка кафедри теорії та історії держави і права

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook