Знайомство із науковими напрямками роботи кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну студентів групи СПГ-2103

April 19, 2022
Київ

 Студентське життя цікаве та різноманітне, проте велика його частина на даний час проходить у дистанційному режимі. Ніщо не може замінити живого спілкування, проте викладачі та студенти вдало опанували спілкування в різноманітних месенжарах і мають можливість комунікувати не тільки на навчальній ниві, а й опановувати основи різних наукових напрямків спеціальності «Садово-паркове господарство».

У межах зустрічі зі студентами 1 курсу скороченого терміну навчання ОС бакалавр за спеціальністю «Садово-паркове господарство» було розгянуто основні наукові напрямки роботи кафедри «Ландшафтної архітектури та фітодизайну». Обговорено роботу студенських кафедральних гуртків та запропоновано обрати перспективні теми для написання дипломних бакалавських робіт з урахуванням спеціалізації викладачів кафедри.
Також були обговорені питання щодо участі студентів у наукових конференціях, що проходять за ініціативи ННІ Лісового та садово-паркового господарства. Представлено приклади подання конкурсних наукових робіт, що зайняли призові місця на Всеукарїнських конкурсах студенських робіт за спеціальністю «Архітектура та містобудування» і «Садово-паркове господарство».
Проведена бесіда спонукала студентів до вибору напрямку своєї наукової діяльності і стала пізнавальною з точки зору розширення поглядів на можливості демонстрації своїх наукових здобутків.

Доц. каф. ЛА та ФД
І.Сидоренко
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook