Підготовка до державної атестації випускників ОС «Магістр» та до зимової екзаменаційної сесії - основні питання вченої ради факультету

November 17, 2022

17 листопада 2022 року під головуванням заступника декана з навчальної роботи Володимира Завгороднього відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету в офлайн режимі.

Володимир Миколайович проінформував присутніх про порядок денний, а саме: про підготовку до державної атестації випускників ОС «Магістр» денної форми навчання та підготовку до зимової екзаменаційної сесії студентів денної форми навчання.

Відповідно до порядку денного про підготовку до державної атестації випускників ОС «Магістр» денної та заочної форми навчання та до зимової екзаменаційної сесії студентів ОС «Бакалавр» денної форми навчання слухали інформацію Володимира Завгороднього. Доповідач оголосив склад державних екзаменаційних комісій за спеціальностями, датами проведення захистів магістрів денної та заочної форми навчання і зазначив, що вимогою допуску магістрів до основного захисту є участь у постерній конференції, що вже відбулася на кожній випусковій кафедрі. Володимир Миколайович ознайомив присутніх з графіком зимової сесії студентів 1-4 курсів денної форми навчання. Також доповідач зупинився на вибірковій складовій навчальних планів ОС «Бакалавр» і ОС «Магістр». Активну участь в обговоренні вибіркових дисциплін прийняли професор Анатолій Бикін, професор Семен Танчик та доцент Павло Марчук.

Про рекомендацію внести зміни до штатного розпису, а саме замінити посаду асистента кафедри рослинництва на посаду старшого викладача кафедри рослинництва і рекомендувати на посаду доктора філософії Богдана Мазуренка та замінити посаду асистента кафедри садівництва на посаду старшого викладача кафедри садівництва і рекомендувати на посаду доктора філософії Олександра Гаврилюка – доповів заступник декана Володимир Завгородній. Члени вченої ради рекомендації підтримали одноголосно.

Секретар навчально-методичної комісії факультету, доцент Анатолій Бобер представив навчальні посібники та навчально-методичні розробки, які після розгляду та обговорення ухвалили рекомендувати до видання.

На засіданні було розглянуто й ряд інших важливих питань життєдіяльності факультету

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва

 і закритого грунту 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook