Відбулася відкрита лекція доцента кафедри економіки Тетяни Мірзоєвої

September 30, 2022

Відповідно до затвердженого графіку проведення відкритих лекцій на економічному факультеті в  осінньому семестрі 2022-2023 навчального року  20 вересня 2022 року відбулася відкрита лекція д.е.н., доцента кафедри економіки Тетяни Мірзоєвої для студентів 4 та 2 Ст курсу спеціальності  051 «Економіка» ОПП «Економіка підприємства» з дисципліни «Обґрунтування господарських рішень і оцінка ризиків» на тему: «Невизначеність як першопричина ризику підприємницької діяльності». 

На занятті у форматі онлайн-конференції на платформі Zoom були присутні завідувач кафедри економіки, професор Байдала В.В., гарант ОП «Економіка підприємства», доцент кафедри економіки Степасюк Л.М., доценти кафедри економіки Гаврилюк І.П., Гуцул Т.А., Ільків Л.А.; старший викладач кафедри економіки Коваленко Л.В.; асистент кафедри економіки Рубан О.О.; відповідальна особа за проведення відкритих лекцій на економічному факультеті, в. о. завідувача кафедри банківської справи та страхування Костюк В.А. 
 
 
 
У межах лекції лектор ґрунтовно представила основні питання, що стосувалися теми. Зокрема, в доступній формі до студентів була донесена сутність невизначеності, розкриті основні причини її виникнення та види, детально охарактеризовані основні критерії прийняття рішень в умовах невизначеності. 
 
 
 
У процесі викладення лекційного матеріалу були застосовані прийоми розповіді, характеристики, пояснення, коментування, практичні приклади, що дозволило зберегти стійку увагу слухачів протягом всього заняття. Окрім того, лектор під час проведення лекції перебувала у постійному контакті з аудиторією, допомагаючи зрозуміти новий матеріал.

 
 
 
Загалом, викладач зарекомендувала себе як кваліфікований фахівець і вмілий організатор із високим науковим рівнем і рівнем культури мовлення, а на занятті було створено атмосферу доброзичливості та взаємоповаги. Наприкінці заняття студентам і викладачам було надано слово для запитань і коментарів тощо.
 
За результатами оцінювання якості проведеного лекційного заняття викладачами та членами робочої групи середня оцінка якості проведеного заняття становить 98 балів із 100. Позитивно оцінили лекцію й студенти. В анонімному анкетуванні 14 студентів академічної групи відзначили доброзичливість лектора, повагу і тактовність по відношенню до студентів. Середня сума балів за результатами студентського оцінювання якості проведеного заняття становить 48 із 50 можливих.
У цілому лекція Тетяни Мірзоєвої проведена на високому науковому і навчально-методичному рівні та одержала схвальні відгуки колег і студентів.
 
Гарант ОП «Економіка підприємства»,
доцент Степасюк Л.М.
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook