Науковці кафедри – активні учасники міжнародної конференції

September 6, 2022

Наприкінці серпня 2022 року відбулася VІ Міжнародна науково–практична конференція «Україна, Болгарія, ЄС: економічні та соціальні тенденції розвитку», організована кафедрою фінансів та Університетом «Проф. док. Асен Златаров» м. Бургас, Болгарія. 

Проходила конференція в он-лайн режимі, що дало змогу доєднатися понад 90 учасникам із 19 навчальних закладів України, Болгарії, Польської Республіки, Айзербажану, Грузії.
 
 
У межах заходу були представлені доповіді, що стосувалися проблематики управління національною економікою та економікою підприємств, фінансів, банківської справи та страхування, національних особливостей і світових трендів бухгалтерського обліку та оподаткування, сучасних досліджень у сфері гуманітарних і юридичних наук в контексті євроінтеграції.
 
 
Представники кафедри економіки д.е.н. Тетяна Мірзоєва та аспірант 2 р.н.  Назар Ткач представили доповідь на тему  «ANALYSIS OF FOREIGN EXPERIENCE IN THE DEVELOPMENT OF MEDICINAL PLANT GROWING»
 

 

У ході доповіді було коротко охарактеризовано досвід окремих країн світу щодо розвитку лікарського рослинництво, акцентовано увагу на перспективності даного напрямку в Україні та світі. Доповідь була підкріплена яскравою, інформаційно насиченою презентацією.
 
 
 
 
 
Тетяна Мірзоєва
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook