Анастасія Хихло з Кривого Рогу обрала спеціальність 051 – Економіка

September 4, 2022
Анастасія Хихло з Кривого Рогу обрала спеціальність 051 – Економіка НУБіП України. Приїхали всією родиною подати документи та  ознайомитися з мальовничими краєвидами студентського містечка нашого університету.

Знайомство з університетом розпочалось з подачі документів у приймальної комісії.  

 

Далі відбулося знайомство з гуртожитком 10 – економічного факультету , яке показало, що у гуртожитку створені всі умови для проживання та навчання. Є читальна зала на першому поверсі, доступний Wi-Fi; можна займатися фізичною підготовкою у спортивному залі гуртожитку,  оснащеному тренажерами; поряд з  гуртожитком знаходиться спортивний майданчик.  Проживання з одногрупниками наддасть змогу поглиблювати процес пошуку знань.
 

Знайомство з територією НУБіП України продовжили по тихим, затишним алеям нашої паркової зони. Тихо, спокійно, все в квітах, різноманітність скульптур, є місця для відпочинку, враження приголомшливі.

 

На одній із алей зустріли проректора з науково-педагогічної роботи Шинкарука Василя Дмитровича. Василь Дмитрович поспілкувався з батьками, привітав Анастасію з її вибором, побажав успіхів у навчання, оволодіти знаннями спеціаліста та виховати в собі лідера. Стати достойним учасником команди НУБіП України!
 
 
Настя, бажаємо успіхів у навчанні, щасливого студентського життя, мирного неба та нехай ваші цілі легко втілюються у життя! 
 
Лариса Коваленко, ст. викладач кафедри економіки
 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook