Вітаємо Гаврилюка Івана Петровича з 75-річчям!

26 August 2022, 17:31

У ювілейний День народження 26 серпня 2022 р. доцента кафедри економіки, кандидата економічних наук Гаврилюка Івана Петровича, коли йому виповнилося 75 років, на кафедрі економіки проведено урочисте засідання.

Іван Петрович народився у 1947 році в селянській родині на Житомирщині, Ємільчинський район. Тут пройшло його дитинство. Закінчив середню школу, по завершенню якої у 1965 році вступив до Української сільськогосподарської академії і став студентом економічного факультету. По завершенню навчання в академії у 1970 р. повернувся до рідного району, де працював на різних економічних посадах. У 1976 р. вступив в аспірантуру. Керівником його кандидатської дисертації став ректор УСГА Володимир Васильович Юрчишин. Іван Петрович підготував дисертацію і успішно її захистив, здобувши ступінь кандидата економічних наук, у січні 1989 р. Після аспірантури залишився працювати в академії, став доцентом в 1990 році. Велику увагу приділяв громадській роботі на факультеті та академії, яка з часом стала відомим у всьому світі університетом. З 2003 по 2014 рік очолював профком співробітників університету, з 2014 року по теперішній час є заступником голови профкому. Протягом 1998-2001 років був відповідальним секретарем приймальної комісії.
 
Засідання кафедри пройшло в доброзичливій і невимушеній обстановці. Всі його учасника щиро привітали ювіляра й побажали міцного здоров’я, гармонії в сім’ї і на роботі, позитивного настрою та нових наукових ідей і натхнення у науковій роботі.
 
Колектив кафедри  
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook