Маріупольчанка Варвара Ластенко пріоритетом для вступу обирає високий рівень практичного навчання, тому вступатиме на спеціальність Садівництво та виноградарство в НУБіП України

July 22, 2022

Сьогоднішня наша бесіда з Варварою Ластенко, випускницею Запорізького навчально-виховного комплексу №67, яка через збройну агресію росії змушена була виїхати з рідного Маріуполя і закінчувати школу в онлайн режимі, проте не втрачає надії на щасливе майбутнє своє і України в цілому. Для цього вона вступатиме на агробіологічний факультет, щоб використати набуті знання для відновлення і покращення аграрного сектору України.

Вітаю! Розкажіть коротко про себе.

Добрий день! Мене звати Варвара Ластенко. Я народилась і жила у місті Маріуполь, але через війну мені довелось покинути місто. Зараз я знаходжусь в Одесі та активно готуюсь до складання НМТ.

– Як Ви дізнались про НУБіП і як сформувалось Ваше рішення вступати саме в наш університет?

Мої родичі мають аграрний комплекс елеваторів і обробляють землю. Мені сподобалась ця справа і на сайті vstup.info я знайшла інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України та обрала агробіологічний факультет.

– А чим керувались при виборі спеціальності?

Два роки тому я почала вивчати біологію і цікавитися ботанікою, допомагала батькам з розсадою та створила свій окремий сад. Тому, коли побачила спеціальність Садівництво та виноградарство,  то зрозуміла, що повинна  вступати саме сюди.

Які Ваші очікування щодо навчання на факультеті?

Я полюбляю активне та практичне  навчання.  Практика – це основа всіх знань, тому сподіваюсь, що в мене буде саме таке навчання у НУБіП.

– Як Ви бачите своє майбутнє після закінчення університету?

Я впевнена, що зможу реалізувати здобуті під час навчання знання, і таким чином внести свою частку у відновлення та покращення аграрного стану України. Можливо, колись у майбутньому я теж буду мати аграрний комплекс.

Дякую, Варваро, за розмову. Впевнений Ваші очікування щодо навчання в нашому університеті виправдаються. І, можливо, в майбутньому ми з Вами зустрінемось на Вашому аграрному підприємстві на українській мелітопольській землі.

 

Розмову провів Олександр Цизь,

доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook