Зустріч студентів спеціальності 051 «Економіка» з технічним директором підприємства добувної промисловості (Кіровоградська обл.) Максимом Анатолійовичем Завадовським

June 15, 2022

Для забезпечення високої якості вищої економічної освіти в НУБіП України на кафедрі економіки 15 червня 2022 р. в рамках проведення навчальної практики з економіки праці й соціально-трудових відносин для студентів ІІ-ІІІ курсів очної форми навчання за спеціальністю 051 «Економіка» було запрошено досвідченого практика Завадовського Максима Анатолійовича, технічного директора компанії з видобутку графіту, розташованого поблизу смт. Завалівка у Кіровоградські області. 

На зустрічі були присутні студенти, гарант освітньої програми бакалаврського рівня за спеціальністю 051 «Економіка» Степасюк Людмила Михайлівна, завідувачка кафедри економіки Байдала Вікторія Володимирівна та доцент кафедри економіки Ланченко Євгеній Олександрович.
На початку зустрічі завідувачка кафедри економіки Вікторія Володимирівна Байдала подякувала за згоду Максима Анатолійовича Завадовського провести таку зустріч зі студентами очної форми навчання за спеціальністю 051 «Економіка» й запросила його до слова.
Під час своєї промови наш гість розповів студентам про свій трудовий шлях і актуальність набуття практичних навичок на виробничих практиках і стажуваннях безпосередньо в підприємствах. Наш гість повів мову про особливість економічної роботи в сільськогосподарському підприємстві (де він раніше працював), підприємстві добувної промисловості: планування виробничої діяльності, організацію і мотивацію праці, динаміку розвитку підприємства в останні декілька років, досягнення кращих показників економічної ефективності виробництва продукції тощо.

 

Після основної частини промови гостя відбулося обговорення у форматі діалогу за основними напрямами роботи економічної служби підприємства, зокрема йшла мова про планування обсягів виробництва й персоналу, режими праці й відпочинку, оптимізацію структури заробітної плати. Далі пішла мова про те, що в компаніях варто формувати корпоративну культуру, забезпечувати соціальну відповідальність даного бізнесу, розвивати інвестиційний напрям.
 
 
Під кінець зустрічі з нашими студентами завідувачка кафедри економіки Вікторія Володимирівна Байдала подякувала Максиму Анатолійовичу Завадовському за приділений час. Гарант освітньої програми підготовки економістів Людмила Михайлівна Степасюк зазначила актуальність таких зустрічей із досвідченими практиками економічної роботи в підприємствах різних галузей економіки, що забезпечує якісний навчальний процес. Завдяки цьому поєднуються теоретичні й практичні підходи до підготовки компетентного високопрофесійного фахівця економічного профілю на економічному факультеті нашого університету.
 
Гарант ОП «Економіка підприємства»,
доцент кафедри економіки Степасюк Л. М.;
доцент кафедри економікиЛанченко Є. О.
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook