За крок до фінішу: студенти-випускники денної форми навчання спеціальності «Економіка» склали атестаційний екзамен

June 9, 2022

 1 червня 2022 року, на виконання наказу №311 від 19.05.2022р., на економічному факультеті було проведено атестацію випускників освітньо-професійної програми підготовки фахівців освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Економіка» денної форми навчання. 

З вступним словом до студентів 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну спеціальності «Економіка» звернувся декан економічного факультету доктор економічних наук, професор Анатолій Дмитрович Діброва. 
 
 
Він зазначив, що незважаючи на складну ситуацію в державі, яка викликана війною з росією, студенти відпрацювали всі заплановані семінарські і практичні роботи в дистанційному форматі, засвоїли лекційний матеріал, провели активну діяльність на електронній навчальній платформі університету і, як наслідок, успішно склали екзаменаційну сесію. 
Заступник декана к.е.н., доцент кафедри економіки Віталій Володимирович Нагорний представив склад екзаменаційної комісії для складання атестаційного екзамену.
 
 
Голова екзаменаційної комісії, д.е.н., професор Микола Максимович Ільчук та член екзаменаційної комісії, гарант ОП «Економіка» за першим (бакалаврським) рівнем, к.е.н., доцент кафедри економіки Людмила Михайлівна Степасюк побажали майбутнім бакалаврам відкласти хвилювання, сконцентруватись і показати ті знання, які протягом навчання вони отримали в стінах рідного університету.
 
 
 
Оголосив результати іспиту член екзаменаційної комісії, д.е.н., професор кафедри економіки, гарант ОП «Економіка» освітнього ступеня магістр Олександр Юхимович Єрмаков. 
 
 
Він запросив всіх бакалаврів до вступу в магістратуру НУБіП України,  який є провідним закладом вищої освіти в Україні, у стінах якого відбуваються презентації нових прогресивних технологій, наукових відкриттів та здобутків, сучасного передового досвіду, до реалізації змісту освітніх програм залучаються відомі професіонали-практики й експерти. 
 
Тетяна Гуцул,
 секретар екзаменаційної комісії,
к.е.н., доцент кафедри економіки

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook