Відвідування екзаменів студентів-іноземців наставником групи та проведення кураторської години

May 27, 2022

27 травня 2022 року студенти з Китайської Народної Республіки, які навчаються на магістерській програмі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», складали іспит з предмету «Ділова гра «Управління капіталом проекту» у доцента Артюх Тетяни Олександрівни. З дозволу викладача, до екзамену долучилась наставник групи Алексеєва Катерина Андріївна.

Як і раніше, студенти з Китаю демонструють дисциплінованість та відповідальність у своєму ставленні до навчання. Протягом всього семестру серед цих студентів спостерігалась стовідсоткова явка на навчальних заняттях та вчасне виконання всіх завдань.

На часі – закінчення навчального семестру та навчального року для всіх студентів НУБіП України. Одразу після екзамену Катерина Алексеєва поспілкувалась зі своїми підопічними. Вона побажала їм успіхів у здачі сесії та звернулась із закликом не витрачати час влітку, а активно працювати над кваліфікаційними магістерськими роботами. У ході розмови наставник нагадала студентам вимоги до написання роботи, продемонструвала наявні на сайті факультету портфоліо з інформацією про них. Також дуже важливим викликом є за літній період підтягнути рівень знання англійської мови, адже захист робіт відбуватиметься в присутності комісії саме цією мовою.

  

  

Студенти пообіцяли активізувати роботу над кваліфікаційними магістерськими роботами у літній період та прискорити вивчення англійської мови.

Наступна кураторська година відбудеться дистанційно у плановому порядку наприкінці червня, про що студенти також повідомлені.


Катерина Алексеєва,
наставник групи студентів з КНР

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook