Початок весняної сесії 2022року в умовах воєнного стану

May 12, 2022
Весняна сесія 2022 року… Продовжено  воєнний стан в Україні до 25 травня. За два місяці війни керівництво держави внесло чимало змін до законів та винесло постанови, що стосуються воєнного стану, мобілізації, економіки, освіти  та ін. Були внесені  зміни до затвердженого графіка освітнього процесу  з урахуванням поточних змін.

В умовах воєнних дій студенти і викладачі стикнулися з вимкненням комунікацій, які дозволяють виконання дистанційної роботи, – електроенергія та мережа Інтернет.  

 

Кожен самостійно визначав своє робоче місце, приходилося і змінювати його,  дехто працює  за межами території України.
Всі виконували  свої обов’язки – і викладачі, і студенти. Відвідували заняття, працювали над курсовими роботами і… готувалися до здачі заліків, іспитів.
 
 
10.05.2022 року розпочали здавати іспити студенти економічного факультету. Першим іспитом у студентів 4 курсу, 4 і 5 груп спеціальності 072 – фінанси, банківська справа  та страхування став іспит з дисципліни «Нормування, організація і оплата праці», яку викладала старший викладач кафедри економіки Коваленко Лариса Вікторівна. 
 
 
Іспит пройшов у поєднанні платформи ZOOM   та elearn.nubip.edu.ua. Приймали іспит викладачі кафедри економіки: старший викладач Коваленко Лариса Вікторівна і д.е.н., доцент Ланченко Євген Олександрович. 
 
 
Студенти добре відповіли на питання електронних білетів. Своїми відповідями на додаткові питання під час співбесіди показали гарні знання, давали змістовні відповіді.  
 
 
Подальших Вам успіхів, шановне студентство!
                                                                         Лариса Коваленко
                                                             ст. викладач кафедри економіки

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook