Ректорат: продовжуємо навчання в умовах воєнного стану і готуємося до вступної кампанії

4 April 2022, 14:00
     4 квітня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Як зазначив очільник вишу, університет продовжує працювати в умовах воєнного стану, в дистанційному форматі триває навчальний процес.

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про перебіг акредитації освітньо-наукових програм, співпрацю зі Студентською організацією на чолі з Мариною Когут щодо встановлення додаткових балів до академічного рейтингу за участь в територіальній обороні, волонтерських організаціях.

     Голова профспілки студентів та аспірантів Олексій Мельник проінформував про надання допомоги членам профспілки, які постраждали від російської військової агресії.

     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко доповів про оголошення простою співробітникам в квітні.
   Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк закцентував на процедурі входження наукових видань університету до міжнародних наукометричних баз.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про секвестрування державного бюджету, що відповідно стосується кошторису міністерства освіти і науки та нашого університету. Поки що мова йде про скорочення видатків на 10%.

    Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарських питань Валерій Іщенко доповів про упорядкування університетського Меморіалу та Алеї слави, всієї території університету, усунення аварійних ситуацій.
     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук закцентував на перебігу навчального процесу, під’єднанню та залученості студентів в лекціях та практичних заняттях. В ННІ та факультетах проходить активна підготовка до випусків бакалаврів, профорієнтаційна робота із залучення до магістратури. Продовжує робота підготовчого відділення, де запроваджені додаткові вебінари з написання мотиваційних листів, підготовки до складання мультидисциплінарного тесту тощо.
     Ретельно розглянута ситуація з відокремленими підрозділами, які перебували на тимчасово окупованій території. Створена Комісія з визначення збитків, які заподіяні матеріально-технічній базі Немішаєвського та Ірпінського фахових коледжів, навчально-дослідному господарству «Ворзель». Окрім цього метою діяльності комісій є якнайшвидше відновлення навчального процесу, господарської діяльності відповідно.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Проректорам, головному бухгалтеру Тетяні Кондрицькій – надати допомогу потерпілим коледжам та НДГ «Ворзель» з фінансово-господарчих питань, відновлення діяльності підрозділів. Василю Шинкаруку – контролювати перебіг навчального процесу, підготовку до екзаменаційної сесії та випусків бакалаврів і магістрів, спланувати нараду за участі директорів ННІ та деканів щодо профорієнтаційної роботи, правил прийому, вступу до магістратури. Постійно уточнювати інформацію щодо місцеперебування науково-педагогічних працівників, співробітників та студентів, по кожному – персонально. Внести пропозиції з проведення Днів відкритих дверей. Вадиму Кондратюку – активно проводити весняні польові роботи в навчально-дослідних господарствах.

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook