Обговорення подальших дій з виконання плану на 2022 рік діяльності навчально-наукової лабораторії «AGMEMOD» кафедри глобальної економіки економічного факультету

26 March 2022, 13:00
НУБіП України
26 березня 2022 року відбулося чергове обговорення подальших дій з виконання плану на 2022 рік діяльності навчально-наукової лабораторії «AGMEMOD» кафедри глобальної економіки в умовах надзвичайних викликів. Необхідно враховувати, що Національний університет біоресурсів і природокористування України відновив навчання в університеті. Тому нагальним питанням є перегляд запланованих заходів і внесення коригування в роботу навчально-наукової лабораторії «AGMEMOD» економічного факультету, – зазначає завідувач кафедри глобальної економіки доктор економічних наук, професор, Наталія Вдовенко.

                            

      Зазначеному заходу передувала попередня зустріч 25 березня 2022 року з гуртківцями та аспірантами кафедри, які висловлюють бажання і надалі проводити наукові дослідження.

                               

      До уваги взято і той факт, що як аспіранти, так і студенти, які є членами гуртка «Глобалізація та європейська інтеграція» (керівник: к.е.н., доцент Лариса Михальчишина), приймають активну участь у виконанні науково-дослідних робіт кафедри глобальної економіки за замовленням Міністерства освіти і науки України та реалізовують результати досліджень саме в навчально-науковій лабораторії «AGMEMOD» економічного факультету.

                     

Яцун А. Г., завідувач навчально-наукової

 

лабораторії «AGMEMOD»

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook