Кафедра економіки інтерв’ює майбутніх абітурієнтів

February 17, 2022
Сьогодні відбулась розмова доцента кафедри економіки, д.е.н. Тетяни Мірзоєвої з учнем випускного класу Юрієм Колісником
Розкажіть про себе. Звідки ви, де навчаєтеся?
     — Мене звати Колісник Юрій. Сам я з Київщини, з районного міста Миронівка. Навчаюся в 11-му класі Миронівського академічного ліцею №2. Для отримання професії вирішив стати студентом НУБіП України, так як заклад дуже відомий, з давньою історією, з міжнародними зв’язками і надає можливості різностороннього розвитку для студентів. Останнє для мене дуже важливо як і якісні знання, які, я впевнений, зможу отримати в університеті.
 
Чим цікавитесь і захоплюєтесь?

     — Серед шкільних предметів найбільше мені подобається географія та іноземна мова – англійська. Беру активну участь у шкільному житті, люблю читати книжки. У вільний час займаюся грою на барабанах. Також одним із моїх захоплень є танці – тому танцюю у народному ансамблі танцю «Джерельце». Сподіваюся, що мої захоплення будуть зі мною і в дорослому житті.

 

Як ви дізналися про НУБіП України? І чому вирішили навчатися саме в нашому університеті?
     — Про НУБіП України дізнався від брата, який закінчив цей вищий навчальний заклад. Окрім того, разом із мамою був учасником однієї з профорієнтаційних зустрічей, яку проводили викладачі кафедри економіки на Київщині. Після спілкування з викладачами остаточно вирішив, що моє місце саме тут.
 
Про що мрієте, як бачите своє майбутне?
     — Мрію знайти своє місце в житті, мати змогу допомагати батькам, бути спеціалістом своєї справи. Звичайно прагну стати у майбутньому щасливою успішною людиною та мати роботу до душі. Хочу працювати у своєму рідному місті.
 
Ваші очікування від навчання в НУБіП України?
     — У першу чергу очікую отримати необхідну базу знань. Також звичайно прагну до нових знайомств і можливостей, хочу скористатися якоюсь міжнародною програмою, що діє в університеті і побувати під час навчання за кордоном. Впевнений, що все це можна отримати в НУБіП України.
 
Тетяна Мірзоєва
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook