Відкрита лекція к.е.н., старшого викладача Миськів Любов Петрівни з дисципліни «Облік в установах державного сектору»

February 12, 2022

 Згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних занять у весняному семестрі 2021-2022 навчального року на економічному факультеті, 11 лютого 2022 року ст. викладач кафедри обліку та оподаткування, к.е.н. Миськів Любов Петрівна провела відкриту лекцію з дисципліни «Облік в установах державного сектору» для студентів 3 курсу 2 групи, 3 групи а.г. та 1СТ 10 групи ОС «Бакалавр» спеціальності «Облік і оподаткування» на тему: «Основи побудови бухгалтерського обліку в установах державного сектору».

       

Лекція була прочитана з використанням додатку для проведення відео-конференцій ZOOM. 

      

Любов Петрівна на лекційному занятті розглянула питання: характеристика установ державного сектору, організаційно-правові засади їх діяльності; бухгалтерський облік в установах державного сектору як система контролю за  наявністю та рухом бюджетних коштів; План рахунків бухгалтерського обліку установ державного сектору; Баланс, його структура та зв’язок з Планом рахунків бухгалтерського обліку в установах державного сектору; форма ведення бухгалтерського обліку в установах державного сектору із наведеними практичними прикладами у презентаційному матеріалі, що значно підвищило інтерес з боку здобувачів вищої освіти забезпечивши позитивну атмосферу лекції. 

Викладач добре володіє зворотнім зв'язком з аудиторією. Студенти із захопленням слухали лектора, приймали активну участь в обговоренні дискусійних питань.

      

На відкритій лекції були присутні: відповідальна від факультету за організацію проведення та оцінювання відкритих лекцій членами робочої групи і студентами к.е.н., доцент В.А. Костюк, заступник декана з денної форми навчання зі спеціальності "Облік і оподаткування" та "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", доцент кафедри статистики та економічного аналізу, кандидат економічних наук, доцент Воляк Л.Р., завідувач кафедри обліку та оподаткування, д.е.н., професор Гуцаленко Л.В., професор кафедри обліку та оподаткування, д.е.н., професор Калюга Є.В., завідувач кафедри статистики та економічного аналізу, д.е.н., професор Лазаришина І.Д., професор кафедри статистики та економічного аналізу, д.е.н., професор Савчук В.К., доценти кафедри обліку та оподаткування Данілочкіна О.В., Дерев'янко С.І., Колеснікова О.М., Литвиненко В.С., Мельянкова Л.В., Слєсар Т.М.,  Шевчук К.В.  

Студентами та присутніми колегами позитивно оцінено зміст відкритого лекційного заняття, відзначено високий науково-методичний рівень володіння матеріалом.

 Слєсар Т.М., доцент кафедри

обліку та оподаткування

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook