Відбулася відкрита лекція доцента кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Коваленко Н.О.

February 10, 2022
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 10 лютого 2022 року  відбулась відкрита лекція доцента кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Коваленко Наталії Олександрівни. Лекція була прочитана  згідно календарного плану проведення занять з дисципліни "Бізнес-планування" для студентів ОС «Магістр» 1 року навчання ОП "Адміністративний менеджмент". Тема відкритої лекції: " Оцінка фінансового стану підприємства. Прийняття управлінських рішень за допомогою програми МАХ ".

На лекції були розглянуті показники рентабельності окремого виробничого процесу, такі як: маржинальний доход, поріг виробництва, поріг рентабельності (поріг прибутку), окупність (винагороджуваність) використовуваних виробничих ресурсів.

  

Також студенти отримали інформацію про комп’ютерна програму MAX на основі MS Excel, яка дозволяє обчислювати маржинальні доходи простим і прозорим технічним способом.

 

Викладач продемонструвала як в систему програми інтегровано банки даних для важливих видів продукції і засобів виробництва, завдяки чому можна здійснювати розрахунки щодо господарського плануання за гнучкими й індивідуальними методами.

 

Присутні викладачі та студенти високо оцінили фаховий рівень лектора та проведеного нею лекційного заняття,  що  підтверджують  результати анкетування відкритого заняття.

 

К.е.н., доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД,

Костюк О.Д.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook