ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ

2 February 2022, 11:21
2 лютого 2022 р. відбулося засідання робочої групи по акредитаційній справі освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» для підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 051 «Економіка» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки».

Зустріч розпочав гарант програми, професор кафедри економіки Єрмаков О.Ю., звернувши увагу присутніх на ключові моменти, на які варто зважати під час підготовки звіту про самооцінювання. Він наголосив на ключових особливостях підготовки до акредитації освітньої програми за вимогами Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Професор Єрмаков О.Ю. також наголосив, що це здійснюється на виконання наказу ректора НУБіП України № 1325 від 3 грудня 2021 року «Про проведення самоаналізу освітніх програм», згідно якого дана робота має бути виконана до 21 лютого 2022 року. 

 

 

Далі членами робочої групи, до якої входять: гарант, проф. О. Єрмаков, зав. каф. економіки, проф. В. Байдала, доц. В. Нагорний, доц. Мірзоєва, доц. Є. Ланченко, асис. О. Рубан було обговорено нагальні проблеми в ході підготовки відомостей із самооцінювання освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. При цьому було зазначено, що в основному робота над самоаналізом ОПП завершена, але потребують деякого корегування окремі її складові.
 

Робота триває… 

«Сила команди в кожному окремому її члені. Сила кожного окремого члена в команді » - Філ Джексон
 
Асистент кафедри економіки,
                                                                          кандидат економічних наук
                                                Рубан Ольга
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook