Онлайн зустріч зі студентами 4 го курсу спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

December 29, 2021

      Закінчилася Зимова сесія 2021-2022 рр. Проте не закінчується навчання для бакалаврів-випускників. Майбутні магістри входять в найбільш відповідальний період навчального циклу. Залишилося лише 6 місяців до вступу в магістратуру.

Розуміючи важливість даного періоду, викладачами кафедри Організації підприємництва та біржової торгівлі була ініційована онлайн зустріч зі студентами 4 го курсу спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.

На зустрічі, куратор курсу – доцент Нікітченко Сергій Олександрович, проінформував студентів про  етапи вступної компанії. Акцентував увагу на термінах реєстрації вступників для складання єдиного вступного іспиту (26 квітня – 17 травня) та термінах основної сесії (20 червня – 02 липня). Прийом заяв та документів на навчання від осіб, які вступають на основі ЄВІ та ЄФВІ триватиме з 15 по 22 липня.

Доцент кафедри Валентина Олександрівна Яворська наголосила, що в університеті тривають безкоштовні онлайн – курси підготовки до іспиту з ЄВІ, до яких можуть вільно долучитися студенти.

Студентам також було оголошено, що з 10 січня в університеті почнуть діяти курси підготовки до складання завдань з блоку ТЗНК і всі бажаючі можуть за бажанням долучитися до нього.

Майбутні вступники подякували за отриману інформацію і можливості, які надає університет в рамках підготовки до вступу в магістратуру. 

 

Сергій Нікітченко

доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook