Ректорат: готуємося до очного навчання студентів молодших курсів

November 23, 2021

     22 листопада під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню діяльності на поточний тиждень та вирішенню нагальних питань життєдіяльності університету. Як зазначив очільник університету, незважаючи на червону зону карантину починаючи з сьогоднішнього дня в столиці відновлюється навчальний процес в очному форматі. Враховуючи ситуацію та той факт, що багато студентів університету проживають також у регіонах, де діє червона зона карантину, ректорат протягом тижня спостерігатиме за ситуацією та у разі її поліпшення внесе зміни до графіку навчального процесу. Пропонується для студентів 1-2 курсу бакалаврату з 29 листопада провести щонайменше два тижні очного навчання та сесію в очному форматі. Офіційне рішення очікуйте на сайті згодом.

 

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша проінформував про стан поширення ГРВІ, в т.ч. коронавірусної хвороби, в колективі. У межах підготовки до засідання вченої ради розроблені проекти звіту про реалізацію програми розвитку «Голосіївська ініціатива – 2025» у 2021 році та плану на 2022 рік.

     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк закцентував на процесі підготовки до утворення спеціалізованих вчених рад у відповідності до нових вимог. У навчально-дослідних господарствах завершуються осінні польові роботи, збір кукурудзи, оранка на зяб тощо.

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про подовження дії сертифікату акредитації МВА магістерської програми університету з менеджменту, формування інформаційного пакету для рейтингу QS.

  

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на планових ремонтних роботах, ревізії стану енергозберігаючих склопакетів, поетапному пуску тепла в навчальних корпусах, початку монтажу стін на новому спортивному корпусі.

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук завважив, що до 29 листопада освітній процес для студентів всіх курсів триває в дистанційному форматі, студенти магістратури другого року навчання презентують свої дипломні проекти на постерних конференціях.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – сконцентруватися на закінченні навчального семестру, підготовці до сесії, захисті магістерських робіт, їхньому випуску, розглянути пропозиції щодо відкриття магістерської програми з підготовки фахівців з виноробства, провести пофакультетно навчання новітнім методикам викладання. Валерію Іщенку – терміново ліквідувати наслідки негоди, розглянути стан виконання плану ремонтних робіт на 2021 рік, проаналізувати забезпечення дезінфікуючими та миючими засобами навчальних корпусів та гуртожитків. Начальнику відділу кадрів Миколі Михайліченку – підготувати контракти з директорами коледжів, у межах конкурсного відбору кандидатів на посади завідувачів кафедрами та професорів організувати співбесіду претендентів з ректором. Директору студентського містечка Сергію Стецюку – здійснити необхідний комплекс заходів з підготовки кампусу до можливого приїзду на очне навчання студентів 1-2 курсу бакалаврату, особисто контролювати процес виселення магістрів другого року навчання і здачі нами кімнат в належному стані, внести пропозиції з облаштування трьох пунктів забезпечення питною водою мешканців гуртожитків. Вадиму Ткачуку – проаналізувати показники університету до формули розподілу бюджетних коштів.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook