Ректорат: дотримання карантинних вимог, відсторонення від роботи, постерна презентація досліджень магістрів та старт звітної кампанії

9 November 2021, 0:00
     8 листопада 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню діяльності на поточний тиждень та вирішенню актуальних питань життєдіяльності університету.

     Відсьогодні в силу вступило рішення уряду щодо відсторонення від роботи без збереження заробітної плати працівників закладів вищої освіти, які не мають щеплення від COVID-19. Відповідно до цього нормативного акту виданий внутрішній наказ університету. Його реалізацію, а також питання ефективної організації навчального процесу та досліджень буде сьогодні обговорено на нараді деканів факультетів та директорів ННІ. Щеплення проводяться й сьогодні та заплановані на поточний тиждень, інформація про час, місце та умови розміщена на офіційному сайті університету.

     Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про початок звітного періоду. На 23-24 грудня планується проведення загальних зборів колективів факультетів та ННІ, де будуть розглянуті звіти їхніх керівників. 30 грудня – конференція трудового колективу заслухає доповідь ректора Станіслава Ніколаєнка. На найближче засідання вченої ради готуються матеріали щодо виконання програми розвитку «Голосіївська ініціатива 2025» у поточному році та план її реалізації в наступному.

  

     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про виконання бюджету на наукові дослідження, використання коштів на науку, подачу чотирьох міжнародних проектів на фінансування тощо. В навчально-дослідних господарствах продовжується збір кукурудзи та підготовка до зимівлі.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук закцентував на проведенні міжнародних семінарів з університетами-партнерами з Литви та Польщі, залученні іноземних студентів на навчання, стані сплати за проживання в гуртожитках на навчання.

  

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про перебіг ремонтних робіт, будівництва спортивного комплексу, плани на закупівлю меблів тощо.
     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук наголосив, що до 15 листопада студенти всіх курсів перебувають на дистанційній формі навчання. Щодо подальшої організації навчального процесу буде повідомлено з урахуванням санітарно-епідеміологічної ситуації ближче до кінця тижня. У магістрів другого року навчання розпочинаються постерні презентації дипломних проектів.

  

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Вадиму Ткачуку – підготувати аналітичні матеріали до наради в міністерстві освіти і науки щодо формульного розподілу коштів. Валерію Іщенку – активізувати будівельні роботи на спортивному комплексі, під’єднувати об’єкти університету до опалення відповідно до діючих санітарних норм. Вадиму Кондратюку – спланувати проведення наукової конференції, присвяченої кліматичним проблемам. Оксані Барановській – контролювати перебіг звітної кампанії, накопичувати інформаційно-аналітичні матеріали, звіти та плани реалізації стратегічної програми розвиту «Голосіївська ініціатива – 2025».

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook