Організація навчального процесу в умовах пандемії та підготовка до першої сесії у полі зорі наставника та маркетологів 1 курсу

October 30, 2021
     29 жовтня в онлайн форматі відбулася зустріч студентів 1 курсу 1 групи спеціальності «Маркетинг» з наставником доцентом Нагорною Оленою Вікторівною.
     Під час зустрічі були обговоренні питання відвідування занять, умови отримання позитивної оцінки під час проведення проміжної атестації, моніторинг стану здоров’я студентів групи, дотримання санітарно-епідеміологічних норм студентами, які під час дистанційного навчання залишилися в гуртожитку.
     На зустрічі студенти поділилися своїми враженнями від дистанційного навчання, наголосили про насичений навчальний процес та завдання, які виконують на практичних заняттях.
     Олена Вікторівна наголосила на необхідності стовідсоткової присутності на онлайн заняттях, своєчасному завантаженні всіх практичних та самостійних робіт на навчально-інформаційний портал E-learn, обов’язковому включенні камер під час навчальних занять.
   
     Староста групи Юлія Круть доповіла про те, що студенти вчасно та майже в повній мірі відвідують заняття, своєчасно виконують всі завдання, навчальні заняття розпочинаються вчасно та є максимально насиченими.
    На зустрічі студентам була повідомлена інформація про можливість вакцинуватись від коронавірусної хвороби COVID-19 тим студентам, яким виповнилося 18 років, а у випадку появи симптомів захворювання негайно повідомляти наставника та адміністрацію факультету.
     На зустрічі були обговорені й інші питання життєдіяльності академічної групи першокурсників.
 
Юлія Круть,
староста студентів 1 курсу 1 групи
Олена Нагорна,
наставник академічної грипи
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook