ВІДБУЛАСЯ ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДОЦЕНТА КАФЕДРИ БЕРЕЗОВСЬКОЇ ЛЮДМИЛИ ОЛЕКСІЇВНИ З ДИСЦИПЛІНИ «ОСНОВИ БІРЖОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ»

29 October 2021, 15:55

    29 жовтня 2021 р. відбулася відкрита лекція з дисципліни «Основи біржової діяльності» для студентів економічного факультету, освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності «Облік та оподаткування» скороченого терміну навчання на тему: «Біржові угоди». 

 
Лектор – кандидат економічних наук, доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Березовська Людмила Олексіївна.
 
На лекції були присутні: завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, доктор  економічних наук Ільчук М.М., доктор економічних наук, доцент кафедри фінансів Негода Ю.В., доцент кафедри банківської справи та страхування Костюк В.А., доценти кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, кандидати економічних наук: Кириченко А.В., Томашевська О.А., Фурса А.В.
 
Згідно плану лекційного заняття було охарактеризовано види біржових угод та їх законодавче регулювання в Україні, біржові угоди на реальний товар та без реальної поставки товару, наведено їх переваги та недоліки. Лекція супроводжувалась змістовним презентаційним матеріалом, була підкріплена прикладами укладання та виконання угод, а також їх типовими формами.
Студенти продемонстрували значну зацікавленість матеріалом, що викладався лектором, активно включалися в обговорення актуальних питань.
Березовська Л.О. подякувала всім присутнім, викладачам та студентам, за активний інтерес щодо проведеної лекції. Після завершення лекції студенти та викладачі заповнили анкети в яких високо оцінили проведену лекцію.
Проведена відкрита лекція доцента Березовської Л.О. продовжила традицію економічного факультету щодо активного обміну досвідом проведення дистанційних занять.
Ольга Томашевська,
доцент кафедри організації підприємництва
та біржової діяльності
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook