Представники кафедри глобальної економіки вшанували загиблих воїнів великої вітчизняної війни

28 October 2021, 8:30
НУБіП України

Шановні ветерани, співробітники і студентство університету,
вся українсько громадо!
Сьогодні ми вшановуємо героїчний подвиг і жертовність українського народу у Другій світовій війні. Ми віддаємо данину пам’яті воїнам, які загинули в боях за звільнення України, і мирним жителям, що постраждали від дій нацистських окупантів. Україна  завжди пам'ятатиме тих, хто ціною свого життя захищав і визволяв її в роки воєнного лихоліття.
У ході Другої світової війни 1941–1945 років саме на території України відбулися ключові битви за визволення Європи від фашизму. Під час визволення України силами чотирьох Українських фронтів, які налічували понад 2,3 млн. осіб, протягом січня 1943 року – жовтня 1944 року було проведено серію блискучих наступальних операцій.
 

У цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, партизанам та учасникам Другої світової війни. Уславлюємо тих, хто в тилу ворога самовідданою працею наближав їх розгром та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.
І нині ми схиляємо голову перед ветеранами АТО, які на Сході боронять країну від російської агресії.
Бажаємо всім жителям України, студентам, викладачам, співробітникам добра, здоров’я та мирного неба!

Вічна шана!
Доземний уклін!
Захисникам України!
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook