Плануємо роботу на навчальний семестр та обговорюємо умови вступу на магістратуру зі студентами 4 курсу освітньої програми “Економічна кібернетика”

October 12, 2021

12 жовтня 2021 року відбулася зустріч студентів 4 курсу освітньої програми “Економічна кібернетика” із завідувачем кафедри економічної кібернетики Жерліциним Дмитром Михайловичем, а також наставником групи Костенко Інною Сергіївною.

Дмитро Михайлович ознайомив студентів з особливостями проведення кваліфікаційного екзамену по завершенню навчання на 4 курсі, а також розповів про проєкт єдиного фахового вступного випробування за спеціальністю для вступу на магістратуру.

Інна Сергіївна акцентувала увагу на результатах вступної кампанії минулих років, а також розповіла про основні обов’язкові етапи, які чекають на студентів під час навчання на 4 курсі та вступу на магістратуру. Особливо важливо звернути увагу на вивичення фахових дисциплін на випускному курсі. Звичайно для цього потрібно підвищувати рівень відвідування занять.

 

Також зі студентами поспілкувався студент 1 р.н. ОС “Магістр” Богдан Сімерей, який поділився досвідом підготовки до ЄВІ з англійської мови та корисними лайфхаками.

 

Інна Костенко, наставник академічної групи ЕкК-18004б
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook